Pielea ta are nevoie de un ritual de frumusețe diferit în funcție de sezon. Și pe măsură ce suntem în octombrie deja, îngrijirea tenului toamna devine mai importantă.

După ce ai profitat la maximum de sezonul estival, pielea ta (care a fost agresată de soare) are nevoie de o regenerare efectuată ca la carte. Cea mai mare problemă cu care ne confruntăm în sezonul rece este în senzația de uscăciune, pe care o resimțim preponderent în zona tenului, deoarece aici pielea este mai sensibilă.

 EXFOLIEREA FACE DIFERENȚA
Orice ritual de îngirjire a pielii trebuie să înceapă cu o exfoliere precisă. Apelează la produse cu formule delicate, pentru ten, și la texturi ceva mai abrasive, pentru corp. Efectuată o dată pe săptămână, exfolierea te scapă de celulele moarte și impuritățile de la suprafața pielii.

REGENERAREA ESTE CHEIA
Toamna este momentul ideal în care pielea se poate reface, deci bazează-te cu încredere pe produse cosmetice care contribuie la procesul de regenerare celulară, astfel încât epiderma să producă mai mult colagen și elastină.

NU RENUNȚA LA PROTECȚIA SOLARĂ
Deși soarele nu mai este la fel de puternic, radiațiile solare sunt în continuare periculoase. Reține că razele UVA (cele responsabile de îmbătrânirea prematură a pielii) sunt prezente în atmosferă pe tot parcursul anului, ele pătrunzând chiar și printr-o pătură densă de nori. Dacă nu vrei să ții la îndemână crema de protecție solară, este de ajuns să folosești produse clasice de îngrijire care să conțină și filtru UV.

Bucură-te de o piele frumoasă în orice sezon cu Cabinetul de Medicină estetică Pearl Beauty!