👄 Astăzi, buzele simbolizează perfecțiunea femeii mondene. Naturale și sănătoase, cu aspect plăcut, în armonie cu trăsăturile feței, ele îmbunătățesc remarcabil aspectul individual general.
În Cabinetul de Medicină Estetică ”Pearl Beuty” efectuăm modelarea buzelor cât și a “chisetului”, ridurilor din jurul gurii cu ajutorul acidului hialuronic, produs existent în organizm, care va menține buzele voluptoase și permanent hidratate.
Se aplică diferite tehnici, în evantai sau “buze Pariziene”, pentru modelarea chisetului ridurilor din jurul gurii se aplică renumita tehnică “blanching”. Acidul hialuronic utilizat este de înaltă calitate, care se va integra total în buza proprie, fără a simți careva incomodități.
Cu ajutorul tehnicilor moderne, putem ridica colțurile gurii pentru a conferi un aspect mai vesel, putem înlătura diferite asimetrii, putem obține forma dorită.
Începând cu vârsta de 35-40 ani buzele își pierd din tinerețe, apare acel chiset sub formă de raze, buza de sus se micșorează în dimensiuni se duce în interior, se ridează, colțurile gurii cad, respectiv buzele îmbătrânesc aspectul feței .
Cu ajutorul acidului hialuronic putem spune adio micilor imperfecțiuni.
În doar 30 min, viața se poate schimba, hormonul fericirii va crește, odată cu atenția sporită acordată de cei din jur.
Vă așteptăm cu drag!